Jak si mateřskou užít a nejen přežít snadný návod v 5 krocích

 

A jak získat dostatek energie na vše, co potřebujete a chcete zvládnout s dětmi

  • Padáte na konci dne únavou a stejně jste všechno nestihla?
  • Cítíte se vyčerpaná z nekončícího kolotoče péče o malé dítě a domácnost?

Objevte způsob, jak se začít radovat a rozproudit energii!

Vždycky to ale takhle skvělé nebylo

Mateřskou dovolenou jsem vnímala jako nejtežší období svého života. Nespokojenost ze mne prýštěla. Z nedostatku sil jsem odstranila každý nadbytečný pohyb.

Mateřství mě donutilo k velkým změnám, možná i proto je tím nejlepším, co mě v životě potkalo. Teď už mám dost energie na běžné činnosti spojené s péčí o malé děti a domácnost. I přes náročné situace, které někdy mateřství připraví, se dokážu přenést s úsměvem a lehkostí. Většinou :-). 

Ráda se s Vámi podělím o svůj recept na udržení si dlouhodobé radosti a dostatku energie. Abyste si tím nepříjemným obdobím nemusela projít sama. Pokud se už dole nacházíte, pomůžu Vám zkratkou nahoru.

Vlastní spokojenost, to je podle mě nejvíc, co můžete dítěti dát. S vyrovnanou šťastnou maminkou, bude i dítě mnohem šťastnější. Opadne napětí a mnohem lépe se domluvíte.

E-book Jak si mateřskou užít a nejen přežít - snadný návod v 5 krocích

  • je na 32 stranách, aby ho zvládla přečíst i  maminka s minimem času
  • 5 principy s názornými příklady provede a pomůže je uvést do praxe
  • za Vás práci neodvede, to musíte Vy sama
  • není zodpovědný za Vaše štěstí, pro to se také musíte rozhodnout Vy sama 🙂

Představte si, že jste každý den šťastná a spokojená.

Váš vnitřní klid a radost působí na dítě, které je také v pohodě.

Máte dostatek energie na vše potřebné. Složité situace řešíte s nadhledem.

Proměňte představu v každodenní realitu a začněte zažívat pohodu :-).

Co získám a za kolik?

E-book je rozdělen do 5 kapitol. Každá Vás o jeden krůček přibíží do cílové stanice vnitřního štěstí a radosti. Tím se roztočí motor tvořící energii. Začnete dělat věci s větší radostí a svým štestím "nakazíte" i své blízké.

Protože mi velmi záleží na tom, abyste se na té pomyslné cestě posunula a začala se změnou, vytvořila jsem pro Vás průvodce celým procesem.  Na konci každé kapitoly najdete praktickou část, která Vám pomůže nově nabité informace rovnou zapracovat do praxe. 

Cena za e-book je 490 Kč.

Což vychází 98 Kč za každý krok, který Vás přivede k větší radosti a spokojenosti. Konečně si začnete mateřství opravdu užívat a díky tomu budete mít sílu a energii. Takže jeden takový krok Vás vyjde zhruba stejně jako káva a dortík. Což je hodnota asi tak na 15 minut. Principy z eBooku Vám vydrží navždy. Rozhodnutí je na Vás.

Cenu jsem stanovila dostatečně nízkou, tak aby si ji mohla dovolit i maminka na rodičovské dovolené, ale zároveň takovou, aby Vás investované peníze motivovaly do akce. Samo se totiž nezmění nic. Pro získání sladké odměny, je potřeba vynaložit úsilí.

Jak to funguje?

Můj syn miluje dopravní a stavební stroje. Rád je staví z LEGA. Roztřídí jednotlivé dílky podle barev. Vezme si návod a skládá krok za krokem.

Za chvíli vznikne z hromady kostiček složitý bagr nebo raketoplán. Je nadšený, že tak snadno a rychle setavil krásnou hračku a ještě si u toho užil velikou zábavu.

S manuály a návody to tak je. Usnadní Vám život a ušetří čas tím, že ukáží krok za krokem, jak máte postupovat, abyste se snadnorychle dostala do cíle. S tímto e-bookem je to stejné.

Co když e-book NENÍ PRO MNE?

Možná ano. Možná ne. Když si to nepřečtete, tak to nezjistíte. Protože mi velmi záleží mi na Vaší spokojenosti, nabízím Vám garanci vrácení peněz do 14 dnů od zaslání eBooku. Nic neriskujete.

Jestli Vás něco na eBooku láká, kupte si ho. Pokud zjistíte, že pro Vás nemá hodnotu a v ničem Vám nepomohl, napíšete mi a já Vám peníze  v plné výši a bez otázek vrátím zpět

Kupte si e-book. Nic neriskujete :-).

+BONUS č.1

Protože začátky bývají nejtěžší, připravila jsem Vám ke každé kapitole praktickou část. Ta Vám pomůže nově nabité informace okamžitě zavést do praxe.

Abyste měla vše hezky přehledné, jsou tu pro Vás pracovní listy. Je to takový digitální sešit se všemi praktickými úlohami na jednom místě.

Doporučuji si ho vytisknout a zaznamenat do něj všechny Vaše odpovědi a poznámky.

Pracovní listy v hodnotě 150 Kč získáte k e-booku zcela ZDARMA.

Připravila jsem Vám dalšího praktického pomocníka. Díky kartě radosti budete mít neustále na očích zásadní principy vedoucí k dlouhodobému štěstí a radosti.

Zaznamenáte si do ní všechny pro Vás podstatné informace - výsledky z pracovních listů. Představuje Váš plán na příštích 21 dní.

Každý den Vám připomene, co hezkého jste zažila, co Vás čeká dnes a na co se můžete těšit.

Kartu radosti v hodnotě 150 Kč získáte k e-booku zcela ZDARMA.

+BONUS č.2

Bonusy jsou připraveny usnadnit Vám cestu mateřstvím. Tak na co ještě čekáte :-)?

Kdo jsem?

Jsem maminkou dvou úžasných dětí, šestiletého Danečka a dvouleté Viktorky. Na mateřské dovolené jsem už šest let a přijde mi to super. Vidím své děti vyrůstat. Jsem u toho, když se učí a zvládají nové dovednosti. Sdílíme spolu radost z každého dne, jsme si velice blízcí a to je pro mě nejvíc. Neměnila bych.

Asi jako každá maminka své děti miluji a udělala bych pro ně mnoho. Dříve příliš mnoho, až mi došly síly. Dnes už vím, že hranice mezi štěstím s dětmi a absolutním vyčerpáním po boku dětí je velmi tenká a je snadné spadnout na špatnou stranu.

Prošla jsem si těžkým dlouhodobým vyčerpáním. Obdobím, kdy jsem si připadala jako chodící mrtvola. Moc dobře si pamatuji, jak to bylo bolestivé, a naděje na změnu v nedohlednu.

Postupnými krůčky jsem odhalila, jaké důležité principy je třeba dodržovat, aby mi neustále přicházela nová a nová energie. Přesně tyhle jednoduché zásady Vám představím v e-booku.

Díky tomu se raduji každý den a mám sílu na všechny věci, které k mateřství a péči o domácnost patří, na ty příjemné i ty druhé.

V životě jsem dokázala mnoho věcí, získala pár titulů, naučila se několik světových jazyků - většinu z toho při zaměstnání. Proto vím, že když se chci posunout z místa a volného času mám k dispozici málo, je nejlepší a nejefektivnější způsob načerpat informace a podporu od lidí, kteří mají v daném oboru veliké zkušenosti a zvládli stejný problém vyřešit dávno přede mnou.

 

Máte otázku?

 

  • Není to zbytečné?
    Možná si nechcete dovolit investovat do sebe a své spokojenosti. Dost možná na sebe zapomínáte a upřednostňujete ostatní. V tom případě je eBook pro Vás šitý přímo na míru. Zkuste se na to podívat z pohledu Vašeho dítěte. Bude mít radši spokojenější, laskavější a usměvavější maminku nebo dvěstěpadesátousedmou hračku, kterou za pár dní někam odloží a přestane ho zajímat?
  • Pro mne je dítě důležitější než já.
    Samozřejmě. Mateřský pud je silný. Je přirozené, že své dítě chceme ochraňovat a chceme pro něj to nejlepší. Ale co mu předáme tím, že z našeho chování pochopí, že na mamince nezáleží? Je to dobrá hodnota do života?

    Pamatuji si, když jsem byla malá a babička nám nabídla zmrzlinu. Taťka se divil, že si babička nedá. Hlavou mi probleskla myšlenka, že pro babičku je zmrzliny škoda. Pak jsem se zastyděla, ale proč myslíte, že mě to napadlo? Ano říkala to sama babička v jiné situaci. Jako dítě jsem z jejího chování pochopila, že si dobré věci nezaslouží, i když na nás byla vždy velmi hodná.
  • Není to moc drahé?
    To je věc názoru. Kdyby mi někdo sdělil tyhle zásadní informace v době mého nejhlubšího vyčerpání a zoufalství, kdy jsem neviděla žádnou možnost zlepšení, vyvažovala bych je zlatem. Ušetřilo by mi to spoustu vyčerpání, naštvání, zlosti a propadů na pomyslné dno. Neprožila bych si dny, kdy jsem myslela, že už nezvládnu vstát.

    Musela jsem si na tu cestu přijít sama a zabralo mi to mnoho času. Vám teď nabízím zkratku.
  • Už jsem četla tolik zaručených rad na štěstí a nepomohlo mi to. Proč by to s e-bookem mělo být jinak?
    Rozumím Vaší obavě. Také jsem si několikrát přečetla zajímavou informaci a řekla si: "To je super, to by mi mohlo pomoct! To budu dělat!" A za pár dní na to zapomněla. Teorie je skvělá věc, ale sama o sobě nestačí. Aby byl efekt trvalý, je třeba změnit některé věci a 21 dní vytrvat. Je to práce. Ano, možná Vás zklamu. Není to zadarmo.

    Protože vím, že to z počátku může vypadat složitě, připravila jsem pro Vás praktickou část. Tou Vás krok po kroku provedu, abyste zdárně došla do cíle.
  • Na mateřské není nic k užívání.
    Na mateřské není nic k užívání, prostě se ta doba musí přežít než děti vyrostou. Taky jsem tenhle model viděla kolem sebe a tak trochu žila. Cítila jsem se úplně vyždímaná a těšila se, až půjde syn do školky a já si konečně trochu odpočinu a budu dělat, co mě baví.

    Pak jsem si uvědomila, že jednak je škoda pročekat několik let života a promarnit čas intenzivního kontaktu se synem a taky že s tímhle mým přístupem se s nástupem do zaměstnání situace pravděpodobně nezlepší, ale naopak zhorší. Času bude ještě méně.

    Čas na změnu je teď! Škoda každého špatně prožitého dne!
  • Napadá Vás ještě nějaká další otázka? Ptejte se mne na jana@jkkjana.cz.

Čtenářky e-booku Vám vzkazují:

Na přečtení e-booku jsem se moc těšila. Teď v době corony, kdy s dětmi trávím celý den a pracuji z domova, se cítím večer často unaveně a nespokojeně i proto, že jsem na děti podrážděná a málo se jim věnuji.

E-book mě donutil se nad sebou zamyslet a udělat si plán. Pochopila jsem, že když budu spokojená já, budou i moje děti.

E-book je moc hezky zpracovaný a přehledný. Velmi oceňuji, že v něm není jen teorie, ale každý z 5 kroků má i praktickou část. 

E-book bych doporučila všem maminkám, které chtějí mít hezký vztah s dětmi, zažívat při tom radost a cítit se spokojeně.
Vendy Blínová
S tímto výstižným e-bookem se ztotožňuji. Chvíli mi trvalo než jsem pochopila, že spokojená maminka je základ rodiny.

I přestože se všichni na nový přírůstek těšíme, zároveň nám změní život o 180°. Tato příručka může pomoci si v tomto krásném, ale náročném období najít rychleji cestu ke šťastnému mateřství.

Doporučila bych ho převážně maminkám s prvním miminkem či nastávajícím maminkám.
Zuzka Sakařová
E-book je laskavým připomenutím pro všechny maminky, jak důležité je strávit vědomý čas se svými dětmi a přitom si udělat čas i na sebe samotnou.

Často v kole starostí, práce a domácích prací zapomínáme na sebe jako na ženy. A přitom čas pro sebe dělá každou ženu spokojenější. Ta pak může strávit kvalitní čas s dětmi a napomoci celé rodině vytvořit harmonickou a láskyplnou atmosféru.

E-book je inspirativní čtení pro maminky, které chtějí začít být spokojenější právě dnes.
Lenka de Graafová
E-book je napsaný tak, aby maminkám nezabíral zbytečně čas, ale věcně a stručně dovedl tam, kam je potřeba. Postrčí tím správným směrem. Navíc díky kartě radosti jsou jasně vidět výsledky změny.

Doporučila bych ho každé mamince, která má pocit, že s příchodem dítěte ztratila úplně čas pro sebe, není jí  v tom dobře a chce to změnit.
Magdaléna Bínová
E-book je návod na uvědomění si sebe sama a jak se stát spokojenou ženou. Pomůže Vám nalézt sílu a radost, budete se těšit z každého dne se svými potomky. Prožijete čas mateřství vědomě s láskou, péčí a veseleji.

Být mámou je vnitřní napojení na lásku. Děti nás učí, co je důležité, přítomnost. Doporučuji přečíst eBook všem ženám i babičkám. Připomenout si čas s dětmi, občas pohlídat a užít si čas s vnoučaty.

Rodina je dar a vzájemná péče nám otvírá srdeční čakru.

E-book je skvělý. Ze srdce vám doporučuji projít 5 kroků a naladit se s lehkostí na sebe a své děti.

Děkuji Debi
Debora Horáčková
Text jsem četla mockrát a musím říct, že přestože Jana je laik, tak je vidět, že má odpověď na tuhle otázku v hlavě srovnanou.

Je to máma dvou dětí, která si prošla těžší i lehčí verzí mateřství a dokázala z toho vytěžit maximum. Když bylo nejhůř, sebrala zbylé síly a rozhodla se pro změnu. A dotáhla ji až k tomuto e-booku, kde radí nám, ostatním mámám, jak si udělat život jednodušší. Protože prostě VÍ.

Pro mě je e-book nejcennější v tom, že jsem si připomněla, že pocity, které někdy zažívám, jsou v pořádku a že se nemusím pořád s někým srovnávat a do zblbnutí po sobě chtít víc a víc.

Formát e-booku je podle mě logicky uspořádaný, obsah je stručný, ale jasný. K tomu praktická cvičení - malý to-do-list toho, co dělat, aby mateřství nebyla řehole, ale příjemně strávený čas, který když prošvihnu, tak už mi ho nikdo nevrátí a jednou budu litovat.

Budu litovat toho, že jsem promrhala čas, kdy jsem si mohla naplno užít svoje dítě, poznat ho a vytvořit si s ním zdravý vztah, který spolu budeme mít už napořád.

E-book je pro všechny mámy, které potřebují trochu povzbudit, "že všechno bude dobrý", protože když si dostanete pod kůži rady, které Jana dává, tak to tak i bude 😉
Kristýna Šelemberková

Objednejte si e-book

Jak si mateřskou užít a nejen přežít snadný návod v 5 krocích

A jak získat dostatek energie na vše,

co potřebujete a chcete zvládnout s dětmi

Začněte si užívat života a roztočte motor vytvářející energii! Odložením kliknutí na zítra už jeden den v radosti ztrácíte.

Správný čas je teď, tak na to tlačítko Objednat e-book prosím klikněte :-).